Bog & idéSumit Sudan

Bøger skrevet af Sumit Sudan

Læs mere om Sumit Sudan
3 produkter
3 produkter
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, KonklusionChristina Maria Davidsen
1268,96 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion
Revision i praksis - Eksempelsamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revision i praksis - EksempelsamlingChristina Maria Davidsen
1088,96 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - Eksempelsamling
Revision i praksis - pakke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Revision i praksis - pakkeMartin Samuelsen
2123,96 DKK
Hæftet
(0)
Revision i praksis - pakke

Mere om Sumit Sudan

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Sumit Sudan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Sudan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i Bogføring og Årsafslutning" udgivet af Aspiri - "Revision i praksis - pakke" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Revision i praksis - Planlægning, Udførelse, Konklusion" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Complet kompendium i Bogføring og Årsafslutning" udgivet af Complet - "Revision i praksis - Eksempelsamling" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Mere om Sumit Sudans bøger

Du kan finde otte bøger af Sumit Sudan her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Sudans bøger fås i samtlige formater. Sudans bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i Bogføring og Årsafslutning" af Sumit Sudan

Hos Bog & idé er "Kompendium i Bogføring og Årsafslutning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Aspiri, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sumit Sudan "Revision i praksis - pakke"

"Revision i praksis - pakke" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Sumit Sudan