Bog & idéSune Qvotrup Jensen

Bøger skrevet af Sune Qvotrup Jensen

Læs mere om Sune Qvotrup Jensen
4 produkter
4 produkter
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i kriminologi
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Sune Qvotrup Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sune Qvotrup Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Qvotrup Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De vilde unge i Aalborg Øst" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Metoder i kriminologi " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "De vilde unge i Aalborg Øst" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Stemmer fra en bydel" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal

Mere om Sune Qvotrup Jensens bøger

Sune Qvotrup Jensen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Sune Qvotrup Jensen kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Qvotrup Jensen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sune Qvotrup Jensens "De vilde unge i Aalborg Øst"

"De vilde unge i Aalborg Øst" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.

Sune Qvotrup Jensen "Sociologiens problemer - en grundbog"

Det er muligt at købe Sune Qvotrup Jensens "Sociologiens problemer - en grundbog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Qvotrup Jensen