Bog & idéSuresh Inder Singh Rattan

Bøger skrevet af Suresh Inder Singh Rattan

Læs mere om Suresh Inder Singh Rattan
4 produkter
4 produkter
Alder
TAENKEPAUSER
AlderSuresh Inder Singh Rattan
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Alder
Alder
AlderSuresh Inder Singh Rattan
49,95 DKK
EBOG
(1)
Alder
Alder
AlderSuresh Inder Singh Rattan
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Alder
Alder
AlderSuresh Inder Singh Rattan
49,95 DKK
EBOG
(1)
Alder

Mere om Suresh Inder Singh Rattan

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Suresh Inder Singh Rattan. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rattans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " i serien "Videnskabet" udgivet af Malling Beck - "E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " i serien "Videnskabet" udgivet af Malling Beck - "Alder " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Alder" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Alder" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Alder" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Suresh Inder Singh Rattan

Der er seks tilgængelige bøger af Suresh Inder Singh Rattan hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Suresh Inder Singh Rattan bøger i et udvalg af formater. Rattan har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " af Suresh Inder Singh Rattan

Det er muligt at købe Suresh Inder Singh Rattans "E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Videnskabet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Malling Beck.

"E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " af Suresh Inder Singh Rattan

Hos Bog & idé er "E=G×M×C2 - formlen for evig ungdom " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rattans serie "Videnskabet". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Malling Beck.
Detaljer
Fulde navn:
Suresh Inder Singh Rattan