Bog & idéSusan Bermark

Bøger skrevet af Susan Bermark

3 produkter
3 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi
Tryksår
TryksårSusan Bermark
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Tryksår
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Susan Bermark

Der er en del bøger af Susan Bermark på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bermark.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår og sårbehandling 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Sår" udgivet af Gyldendal - "Teknikker og procedurer" udgivet af Munksgaard - "Sår & sårbehandling" udgivet af FADL's Forlag - "Tryksår" udgivet af Gyldendal - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Susan Bermarks bøger

Susan Bermark har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Susan Bermark kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Bermark er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sår og sårbehandling 2. udgave" af Susan Bermark

Det er muligt at købe Susan Bermarks "Sår og sårbehandling 2. udgave" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sår" af Susan Bermark

Det er muligt at købe Susan Bermarks "Sår" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Bermark