Bog & idéSusan J. Jeffers

Bøger skrevet af Susan J. Jeffers

Læs mere om Susan J. Jeffers
1 produkter
1 produkter
Føl frygten - og gør det alligevel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Føl frygten - og gør det alligevelSusan J. Jeffers
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Føl frygten - og gør det alligevel

Mere om Susan J. Jeffers

Der er flere bøger skrevet af Susan J. Jeffers tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Jeffers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din lille bog om selvtillid" udgivet af Borgen - "Føl frygten - og gør det alligevel" udgivet af Borgen - "Dans med livet " udgivet af Borgens Bogklub

Mere om Susan J. Jeffers' bøger

Susan J. Jeffers har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Susan J. Jeffers bøger i et udvalg af formater. Jeffers' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Din lille bog om selvtillid" af Susan J. Jeffers

"Din lille bog om selvtillid" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"Føl frygten - og gør det alligevel" af Susan J. Jeffers

Hos Bog & idé er "Føl frygten - og gør det alligevel" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
Susan J. Jeffers