Bog & idéSusanne Bang

Bøger skrevet af Susanne Bang

Læs mere om Susanne Bang
3 produkter
3 produkter
Rørt, ramt og rystet
Rørt, ramt og rystetSusanne Bang
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Rørt, ramt og rystet
FRØ I FARE
FRØ I FARESusanne Bang
179,95 DKK
Hardback
(0)
FRØ I FARE
Skjulte ressourcer
Skjulte ressourcerSusanne Bang
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte ressourcer

Mere om Susanne Bang

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Susanne Bang. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skjulte ressourcer" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Rørt, ramt og rystet" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Susanne Bang

Der er to tilgængelige udgivelser af Susanne Bang hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Bangs bøger som hæftet. Bangs bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Bangs "Skjulte ressourcer"

Hos Bog & idé er "Skjulte ressourcer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Rørt, ramt og rystet" af Susanne Bang

"Rørt, ramt og rystet" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Bang