Bog & idéSusanne Ringsmose Staffeldt

Bøger skrevet af Susanne Ringsmose Staffeldt

1 produkter
1 produkter
Rum og læring
Rum og læringSusanne Ringsmose Staffeldt
270,95 DKK
e-bog
(0)
Rum og læring

Mere om Susanne Ringsmose Staffeldt

Der er flere forskellige bøger fra Susanne Ringsmose Staffeldt til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ringsmose Staffeldt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rum og læring for de mindste" udgivet af Dafolo. Dansk Pædagogisk Forum - "Rum og læring" udgivet af Dafolo¤Dansk Pædagogisk Forum - "Rum og læring" udgivet af Dafolo. Dansk Pædagogisk Forum

Susanne Ringsmose Staffeldts bøger

Du kan finde tre bøger af Susanne Ringsmose Staffeldt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Ringsmose Staffeldts bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Ringsmose Staffeldt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Ringsmose Staffeldts "Rum og læring for de mindste"

"Rum og læring for de mindste" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo. Dansk Pædagogisk Forum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Susanne Ringsmose Staffeldt "Rum og læring"

"Rum og læring" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "Rum og læring" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dafolo¤Dansk Pædagogisk Forum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Ringsmose Staffeldt