Bog & idéSusanne Rubæk

Bøger skrevet af Susanne Rubæk

Læs mere om Susanne Rubæk
2 produkter
2 produkter
Kommunikation om innovation
Kommunikation om innovationSusanne Rubæk
396,00 DKK
PDF
(1)
Kommunikation om innovation
Crowdinnovation
CrowdinnovationSusanne Rubæk
239,95 DKK
EBOG
(0)
Crowdinnovation

Mere om Susanne Rubæk

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Susanne Rubæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rubæks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation om innovation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Crowdinnovation - må jeg låne din hjerne?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets - "Kommunikation om innovation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Crowdinnovation - må jeg låne din hjerne?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Susanne Rubæk

Susanne Rubæk har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Rubæks bøger fås i flere formater. Bøgerne af Rubæk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Rubæks "Kommunikation om innovation"

"Kommunikation om innovation" kan købes som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Susanne Rubæk. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Crowdinnovation - må jeg låne din hjerne?" af Susanne Rubæk

Det er muligt at købe Susanne Rubæks "Crowdinnovation - må jeg låne din hjerne?" som pdf. Endnu en af Susanne Rubæk fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundets, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Rubæk