Bog & idéSusanne Svendsen

Bøger skrevet af Susanne Svendsen

Læs mere om Susanne Svendsen
1 produkter
1 produkter
Børn Nej Tak!
STREAM
Børn Nej Tak!Susanne Svendsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Børn Nej Tak!

Mere om Susanne Svendsen

Der er mange bøger fra Susanne Svendsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Svendsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn Nej Tak!" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Textmosaik" udgivet af Gyldendal

Mere om Susanne Svendsens bøger

Du kan bestille to bøger af Susanne Svendsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Svendsen fås i flere formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn Nej Tak!" af Susanne Svendsen

Det er muligt at købe Susanne Svendsens "Børn Nej Tak!" som lydbog. Du kan derudover altid have "Børn Nej Tak!" af Susanne Svendsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Susanne Svendsen "Textmosaik"

"Textmosaik" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Svendsen