Bog & idéSusie Lynge

Bøger skrevet af Susie Lynge

Læs mere om Susie Lynge
4 produkter
4 produkter
Videndeling, der virker
Videndeling, der virkerPeter Holdt Christensen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Videndeling, der virker
DNA-networking - udnyt dit netværkspotentiale
DNA-networking - udnyt dit netværkspotentialeSusie Lynge
299,95 DKK
PDF
(0)
DNA-networking - udnyt dit netværkspotentiale
Strategisk salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk salgNiels Holme
387,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk salg
Netværk Nu!
Netværk Nu!Susie Lynge
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Netværk Nu!

Mere om Susie Lynge

Susie Lynge har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Lynge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Netværk Nu!" udgivet af Netværks Akademiet - "Videndeling, der virker" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af Gyldendal - "DNA-networking - udnyt dit netværkspotentiale" udgivet af Netværks Akademiet - "Strategisk salg" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Susie Lynge

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Susie Lynge hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Lynges bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Lynge er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susie Lynges "Netværk Nu!"

Hos Bog & idé er "Netværk Nu!" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Netværks Akademiet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Susie Lynge "Videndeling, der virker"

Hos Bog & idé er "Videndeling, der virker" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susie Lynge