Bog & idéSusy Knudsen

Bøger skrevet af Susy Knudsen

Læs mere om Susy Knudsen
2 produkter
2 produkter
Brevet til min datter
STREAM
Brevet til min datterSusy Knudsen
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Brevet til min datter
Brevet til min datter
Brevet til min datterSusy Knudsen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Brevet til min datter

Mere om Susy Knudsen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Susy Knudsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brevet til min datter" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Brevet til min datter" udgivet af Forfatterskabet.dk

Mere om Susy Knudsens bøger

Du kan købe to bøger af Susy Knudsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Susy Knudsen kan købes i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forfatterskabet.dk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Brevet til min datter" af Susy Knudsen

Det er muligt at købe Susy Knudsens "Brevet til min datter" som lydbog. Du kan desuden altid have "Brevet til min datter" af Susy Knudsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Brevet til min datter" af Susy Knudsen

"Brevet til min datter" kan købes som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Brevet til min datter" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Susy Knudsen