Bog & idéSvein Magnussen

Bøger skrevet af Svein Magnussen

Læs mere om Svein Magnussen
1 produkter
1 produkter
Vidnepsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
VidnepsykologiSvein Magnussen
270,95 DKK
Hæftet
(0)
Vidnepsykologi

Mere om Svein Magnussen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Svein Magnussen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Magnussen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Svein Magnussens bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vitnepsykologi 2.0" udgivet af Abstrakt forlag - "Vidnepsykologi" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim

Mere om Svein Magnussens bøger

Svein Magnussen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe Magnussens bøger som hæftet. Bøgerne af Magnussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svein Magnussens "Vitnepsykologi 2.0"

Hos Bog & idé er "Vitnepsykologi 2.0" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Abstrakt forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Svein Magnussen "Vidnepsykologi"

Hos Bog & idé er "Vidnepsykologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svein Magnussen