Bog & idéSvend Hollensen

Bøger skrevet af Svend Hollensen

Læs mere om Svend Hollensen
2 produkter
2 produkter
Moderne markedsføring
Moderne markedsføringSvend Hollensen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Moderne markedsføring
Internationale partnerskaber
Internationale partnerskaberSteen Donner
189,95 DKK
EBOG
(0)
Internationale partnerskaber

Mere om Svend Hollensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Svend Hollensen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Hollensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne markedsføring" udgivet af HansReitzels - "Moderne markedsføring" udgivet af Gyldendal - "Moderne markedsføring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Svend Hollensen

Der er tre tilgængelige bøger af Svend Hollensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Hollensens bøger kommer kun som hæftet. Hollensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svend Hollensens "Moderne markedsføring"

Hos Bog & idé er "Moderne markedsføring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Moderne markedsføring" af Svend Hollensen

"Moderne markedsføring" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Hollensen