Bog & idéSynne Garff

Bøger skrevet af Synne Garff

Læs mere om Synne Garff
8 produkter
8 produkter
Den indre krig
Den indre krigSynne Garff
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Den indre krig
De Mindstes Bibel
De Mindstes BibelSynne Garff
279,95 DKK
Hardback
(0)
De Mindstes Bibel
Når Gud bøjer sig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når Gud bøjer sigSynne Garff
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Når Gud bøjer sig
Den indre krig
Den indre krigSynne Garff
149,95 DKK
EBOG
(1)
Den indre krig
Elisabeth-freskerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elisabeth-freskerneDorthe Aagesen
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Elisabeth-freskerne
Biibili Minnernut
STREAM
Biibili MinnernutChristian Juul Busch m.fl.
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Biibili Minnernut
Himmelhelten
HimmelheltenSynne Garff
179,95 DKK
EBOG
(0)
Himmelhelten
Græskarbanden
STREAM
GræskarbandenSynne Garff
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Græskarbanden

Mere om Synne Garff

Synne Garff har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Garff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Græskarbanden på gyngende grund" udgivet af Sesam - "Græskarbanden" udgivet af Sesam - "Græskarbanden - med på noderne" udgivet af Sesam - "Jesus bliver født" i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen¤Bibelselskabet - "Når Gud bøjer sig" udgivet af bibelselskabet - "Biibili Minnernut" udgivet af Bibelselskabet - "Græskarbanden med på noderne" udgivet af Sesam - "Græskarbanden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Himmelhelten" udgivet af Det Danske Bibelselskab - "Elisabeth - freskerne" udgivet af Strandberg Publishing¤Ny Carlsbergfondet - "Den Store Påskebog" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "Børn, Børn, Børn" udgivet af People´s Press - "Fjendeland" udgivet af Gyldendal - "De Mindstes Bibel" udgivet af Bibelselskabets Forlag

Mere om Synne Garffs bøger

Du kan finde 14 bøger af Synne Garff her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Garffs bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Garff inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Græskarbanden på gyngende grund" af Synne Garff

Hos Bog & idé er "Græskarbanden på gyngende grund" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sesam.

Synne Garff "Græskarbanden"

Det er muligt at købe Synne Garffs "Græskarbanden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Sesam, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Synne Garff