Bog & idéT. S. Eliot

Bøger skrevet af T. S. Eliot

Læs mere om T. S. Eliot
2 produkter
2 produkter
J. Alfred Prufrocks kærlighedssang
J. Alfred Prufrocks kærlighedssangT. S. Eliot
18,95 DKK
Lydbog
(0)
J. Alfred Prufrocks kærlighedssang
T.S. Eliot Reading Poems
STREAM
T.S. Eliot Reading PoemsT. S. Eliot
39,95 DKK
Lydbog
(0)
T.S. Eliot Reading Poems

Mere om T. S. Eliot

Der findes flere bøger fra T. S. Eliot til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Eliot.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "J. Alfred Prufrocks kærlighedssang" udgivet af SFA-89 - "Fire kvartetter" udgivet af TOBook

Bøger af T. S. Eliot

Du kan bestille to bøger af T. S. Eliot her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Eliots bøger kommer i forskellige formater. Eliots bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

T. S. Eliots "J. Alfred Prufrocks kærlighedssang"

Hos Bog & idé er "J. Alfred Prufrocks kærlighedssang" tilgængelig som lydbog. T. S. Eliots "J. Alfred Prufrocks kærlighedssang" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SFA-89, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

T. S. Eliot "Fire kvartetter"

Det er muligt at købe T. S. Eliots "Fire kvartetter" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af TOBook.
Detaljer
Fulde navn:
T. S. Eliot