Bog & idéTanja Juul Christiansen

Bøger skrevet af Tanja Juul Christiansen

Læs mere om Tanja Juul Christiansen
2 produkter
2 produkter
Talens magt
Talens magtJonas Gabrielsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Talens magt
The Power of Speech
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Power of SpeechJonas Gabrielsen
252,95 DKK
Hæftet
(0)
The Power of Speech

Mere om Tanja Juul Christiansen

Hvis du mangler en bog fra Tanja Juul Christiansen, tilbyder vi et stort udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christiansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Talens magt" udgivet af HansReitzels - "The Power of Speech" udgivet af Gyldendal - "Talens magt" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tanja Juul Christiansen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Tanja Juul Christiansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tanja Juul Christiansen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tanja Juul Christiansens "Talens magt"

Hos Bog & idé er "Talens magt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tanja Juul Christiansen "The Power of Speech"

Det er muligt at købe Tanja Juul Christiansens "The Power of Speech" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tanja Juul Christiansen