Bog & idéTerry Hayes

Bøger skrevet af Terry Hayes

5 produkter
5 produkter
Jeg er pilgrim
Jeg er pilgrimTerry Hayes
139,95 DKK
Paperback
(20)
Jeg er pilgrim
I am Pilgrim
I am PilgrimTerry Hayes
129,95 DKK
Paperback
(0)
I am Pilgrim
The Year of the Locust
The Year of the LocustTerry Hayes
169,95 DKK
Paperback
(0)
The Year of the Locust
Jeg er pilgrim
Jeg er pilgrimTerry Hayes
129,95 DKK
EBOG
(20)
Jeg er pilgrim
Jeg er pilgrim
STREAM
Jeg er PilgrimTerry Hayes
129,95 DKK
Lydbog
(20)
Jeg er Pilgrim

Mere om Terry Hayes

Der findes forskellige bøger af Terry Hayes tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hayes.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Terry Hayes' bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jeg er Pilgrim" udgivet af Politikens Forlag - "The Year of the Locust" udgivet af Bantam Press - "Jeg er Pilgrim" udgivet af Ordenes By - "Jeg er Pilgrim" udgivet af Politikens Forlag - "Jeg er pilgrim" udgivet af Politikens Forlag - "Jeg er pilgrim" udgivet af Politikens Forlag - "I am Pilgrim" udgivet af Corgi Books

Terry Hayes' bøger

Du kan bestille syv bøger af Terry Hayes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Terry Hayes bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hayes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg er Pilgrim" af Terry Hayes

"Jeg er Pilgrim" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"The Year of the Locust" af Terry Hayes

"The Year of the Locust" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bantam Press.
Detaljer
Fulde navn:
Terry Hayes