Bog & idéTess Gerrtisen

Bøger skrevet af Tess Gerrtisen

Læs mere om Tess Gerrtisen
2 produkter
2 produkter
Gravkammeret
STREAM
GravkammeretTess Gerrtisen
149,95 DKK
Lydbog
(12)
Gravkammeret
Iskold
STREAM
IskoldTess Gerrtisen
149,95 DKK
Lydbog
(13)
Iskold

Mere om Tess Gerrtisen

Tess Gerrtisen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Gerrtisen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iskold" i serien "Rizzoli & Isles" udgivet af Jentas - "Gravkammeret" i serien "Rizzoli & Isles" udgivet af Jentas

Tess Gerrtisens bøger

Tess Gerrtisen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Gerrtisen fås blot som lydbog. Bøgerne af Gerrtisen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jentas.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Iskold" af Tess Gerrtisen

Hos Bog & idé er "Iskold" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Iskold" af Tess Gerrtisen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Rizzoli & Isles". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jentas.

Tess Gerrtisen "Gravkammeret"

Hos Bog & idé er "Gravkammeret" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Gravkammeret" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Rizzoli & Isles". Det er Jentas, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tess Gerrtisen