Bog & idéThomas B. Sorensen

Bøger skrevet af Thomas B. Sorensen

Læs mere om Thomas B. Sorensen
1 produkter
1 produkter
Attentat ved Pont de l'Alma
Attentat ved Pont de l´AlmaThomas B. Sorensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Attentat ved Pont de l´Alma

Mere om Thomas B. Sorensen

Thomas B. Sorensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Attentat ved Pont de l'Alma". Den er udgivet af Bog2 på dansk. "Attentat ved Pont de l'Alma" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Attentat ved Pont de l'Alma" af Thomas B. Sorensen

Det er muligt at købe Thomas B. Sorensens "Attentat ved Pont de l'Alma" som ebog. "Attentat ved Pont de l'Alma" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Sorensens serie "Audioteket". Det er Bog2, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sorensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas B. Sorensen