Bog & idéThomas Binderup

Bøger skrevet af Thomas Binderup

Læs mere om Thomas Binderup
1 produkter
1 produkter
Historiepædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
HistoriepædagogikBørge Troelsen
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Historiepædagogik

Mere om Thomas Binderup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Thomas Binderup. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Binderup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oplysningstiden - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Romerriget - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Oldtiden - fra Ertebølle til Augustus - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Middelalderen - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Vikingerne - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Fra Waterloo til Verdun - Lærerens håndbog" udgivet af GO Forlag - "Fra Versailles til Bruxelles - Lærerhåndbog" udgivet af GO Forlag - "Sammen om inklusion" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Undervisningsdifferentiering i fag" udgivet af Dafolo - "Sammen om inklusion Tre perspektiver på samarbejde om inklusion (inkl. hjemmeside)" udgivet af Dafolo - "Historiepædagogik" udgivet af Kvan - "Den historiske fantasi" i serien "Didaktiske bidrag" udgivet af Klim - "Brug af historie og fortid" udgivet af Meloni

Mere om Thomas Binderups bøger

Thomas Binderup har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Thomas Binderup bøger i forskellige formater. Thomas Binderup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Binderups "Oplysningstiden - Lærerens håndbog"

Det er muligt at købe Thomas Binderups "Oplysningstiden - Lærerens håndbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Thomas Binderup "Romerriget - Lærerens håndbog"

Det er muligt at købe Thomas Binderups "Romerriget - Lærerens håndbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Binderup