Bog & idéThomas Fischer

Bøger skrevet af Thomas Fischer

Læs mere om Thomas Fischer
3 produkter
3 produkter
God leanledelse i administration og service
BOEGERTILSTAERKPRIS
God leanledelse i administration og serviceThomas Fischer
179,96 DKK
Hæftet
(0)
God leanledelse i administration og service
Lean management in the administration and service sector
Lean ManagementThomas Fischer
99,95 DKK
EBOG
(0)
Lean Management
God leanledelse i administration og service
God leanledelse i administration og serviceThomas Fischer
97,95 DKK
EBOG
(0)
God leanledelse i administration og service

Mere om Thomas Fischer

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Thomas Fischer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Fischer.
Bøgerne fra Thomas Fischer kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "God leanledelse i administration og service" i serien "Kort til viden" udgivet af L&R Business - "Lean management in the administration and service sector" i serien "Shortcut to knowledge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "God leanledelse i administration og service" udgivet af Børsen

Mere om Thomas Fischers bøger

Du kan finde tre bøger af Thomas Fischer her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Thomas Fischer bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Fischer inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Fischers "God leanledelse i administration og service"

Det er muligt at købe Thomas Fischers "God leanledelse i administration og service" som e-bog. Med "God leanledelse i administration og service" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Fischers serie "Kort til viden". Det er L&R Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Thomas Fischer "Lean management in the administration and service sector"

Hos Bog & idé er "Lean management in the administration and service sector" tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Lean management in the administration and service sector" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Fischers serie "Shortcut to knowledge". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Fischer