Bog & idéThomas Jensen

Bøger skrevet af Thomas Jensen

Læs mere om Thomas Jensen
8 produkter
8 produkter
Matema10k – matematik for stx, A-niveau
Matema10k – matematik for stx, A-niveauThomas Jensen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k – matematik for stx, A-niveau
Matema10k. Matema10k for hf B-niveau
Matema10k. Matema10k for hf B-niveauThomas Jensen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k. Matema10k for hf B-niveau
Foredragsguiden
ForedragsguidenKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Foredragsguiden
Matema10k. Matema10k for hf C-niveau
Matema10k. Matema10k for hf C-niveauThomas Jensen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k. Matema10k for hf C-niveau
Matema10k B-niveau – matematik for gymnasiet
Matema10k B-niveau – matematik for gymnasietClaus Jessen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k B-niveau – matematik for gymnasiet
Seth
STREAM
Seth - en krigermunk bag tremmerThomas Jensen
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Seth - en krigermunk bag tremmer
Seth
SethThomas Jensen
69,00 DKK
e-bog
(3)
Seth
En svindlers storhed og fald
En svindlers storhed og faldKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
En svindlers storhed og fald

Mere om Thomas Jensen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger fra Thomas Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens nyeste bøger.
Bøgerne fra Thomas Jensen kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Østers" udgivet af Aarhus universietsforlag - "Matema10k. Matema10k for hf B-niveau" i serien "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "Ph.D.-serie Shipping information pipeline" udgivet af PhD School of Economics and Management - "Ph.D.-serie Shipping information pipeline" udgivet af PhD School of Economics and Management - "PhD series Topics in political economy" i serien "Ph.D. thesis" udgivet af Department of Economics, University of Copenhagen - "Matema10k. Matema10k for hf C-niveau" i serien "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "Seth" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Cases on IT leadership How the CIO got freedom to navigate - IT transformation in Maersk Line" udgivet af Samfundslitteratur - "Seth - en krigermunk bag tremmer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Seth Sethsen" udgivet af bogkompagniet - "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "Matema10k" i serien "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "Matema10k" udgivet af Frydenlund - "En svindlers storhed og fald" udgivet af Turbine - "Matema10k B-niveau – matematik for hf B-niveau" udgivet af Frydenlund - "Matema10k B-niveau – matematik for gymnasiet" udgivet af Frydenlund - "Når min far slog græs" udgivet af Books on Demand - "Nøgen" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Thomas Jensen

Du kan finde 18 bøger af Thomas Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Thomas Jensen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Jensen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Østers" af Thomas Jensen

Hos Bog & idé er "Østers" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Aarhus universietsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thomas Jensen "Matema10k. Matema10k for hf B-niveau"

Hos Bog & idé er "Matema10k. Matema10k for hf B-niveau" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Matema10k". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Jensen