Bog & idéThomas Piketty

Bøger skrevet af Thomas Piketty

Læs mere om Thomas Piketty
2 produkter
2 produkter
En kort historie om lighed
En kort historie om lighedThomas Piketty
179,95 DKK
EBOG
(8)
En kort historie om lighed
Mod en ny socialisme
Mod en ny socialisme Thomas Piketty
179,95 DKK
EBOG
(9)
Mod en ny socialisme

Mere om Thomas Piketty

Thomas Piketty har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mod en ny socialisme ". Det er Informations Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mod en ny socialisme " af Thomas Piketty

"Mod en ny socialisme " er til salg som ebog. Med "Mod en ny socialisme " som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

Endnu en af Thomas Piketty skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Piketty