Bog & idéThomas Raab

Bøger skrevet af Thomas Raab

Læs mere om Thomas Raab
4 produkter
4 produkter
Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed
Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthedThomas Raab
349,95 DKK
HARDBACK
(2)
Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed
Din geniale dyrehjerne
Din geniale dyrehjerneThomas Raab
49,95 DKK
Indbundet
(1)
Din geniale dyrehjerne
100 myter om hjernen
100 myter om hjernenThomas Raab
229,95 DKK
Hardback
(0)
100 myter om hjernen
Din geniale dyrehjerne
STREAM
Din geniale dyrehjerneThomas Raab
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Din geniale dyrehjerne

Mere om Thomas Raab

Hvis du søger en bog fra Thomas Raab, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Raab.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyrenes historie" udgivet af Borgen - "100 myter om hjernen" i serien "100 myter om" udgivet af FADL's Forlag - "Din geniale dyrehjerne" udgivet af Fadl's Forlag - "Din geniale dyrehjerne" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Din geniale dyrehjerne" udgivet af FADL's Forlag - "Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed" udgivet af FADL

Bøger af Thomas Raab

Der er syv tilgængelige udgivelser af Thomas Raab hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Thomas Raab kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Raab er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Raabs "Dyrenes historie"

Det er muligt at købe Thomas Raabs "Dyrenes historie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

"100 myter om hjernen" af Thomas Raab

Hos Bog & idé er "100 myter om hjernen" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er en del af serien "100 myter om". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Raab