Bog & idéThomas Toet Jorsal

Bøger skrevet af Thomas Toet Jorsal

Læs mere om Thomas Toet Jorsal
1 produkter
1 produkter
Turen går til Amsterdam
Turen går til AmsterdamAnette Jorsal
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Amsterdam

Mere om Thomas Toet Jorsal

Thomas Toet Jorsal har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jorsals bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Amsterdam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Amsterdam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Thomas Toet Jorsal

Thomas Toet Jorsal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Jorsals bøger som hæftet. Bøgerne af Jorsal er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Toet Jorsals "Turen går til Amsterdam"

"Turen går til Amsterdam" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Jorsals serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Thomas Toet Jorsal "Turen går til Amsterdam"

Det er muligt at købe Thomas Toet Jorsals "Turen går til Amsterdam" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Jorsals serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Toet Jorsal