Bog & idéThomas Vinterberg

Bøger skrevet af Thomas Vinterberg

Læs mere om Thomas Vinterberg
2 produkter
2 produkter
Drengen der gik baglæns
Drengen, der gik baglænsThomas Vinterberg
49,95 DKK
EBOG
(1)
Drengen, der gik baglæns
Drengen der gik baglæns
STREAM
Drengen, der gik baglænsThomas Vinterberg
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Drengen, der gik baglæns

Mere om Thomas Vinterberg

Thomas Vinterberg har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vinterbergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Festen" udgivet af Drama - "Drengen der gik baglæns" udgivet af Carlsen - "Drengen, der gik baglæns" udgivet af Carlsen

Bøger af Thomas Vinterberg

Du kan bestille tre bøger af Thomas Vinterberg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Vinterbergs bøger fås i udvalgte formater. Vinterbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Festen" af Thomas Vinterberg

"Festen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.

"Drengen der gik baglæns" af Thomas Vinterberg

Hos Bog & idé er "Drengen der gik baglæns" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Drengen der gik baglæns" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Vinterberg