Bog & idéThomas Wellmann

Bøger skrevet af Thomas Wellmann

Læs mere om Thomas Wellmann
1 produkter
1 produkter
Den magiske muse
Den magiske museThomas Wellmann
149,95 DKK
Indbundet
(3)
Den magiske muse

Mere om Thomas Wellmann

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Thomas Wellmann. Bogen har titlen "Den magiske muse". Den er udgivet af God og Ond på dansk. "Den magiske muse" er desuden udgivet i serien "Pimo & Rex".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Wellmanns "Den magiske muse"

"Den magiske muse" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Pimo & Rex". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af God og Ond.

Endnu en af Thomas Wellmann skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Wellmann