Bog & idéThor Heyerdahl

Bøger skrevet af Thor Heyerdahl

6 produkter
6 produkter
Kon-Tiki ekspeditionen
Kon-Tiki ekspeditionenThor Heyerdahl
49,95 DKK
e-bog
(2)
Kon-Tiki ekspeditionen
Fatuhiva - tilbage til naturen
Fatuhiva - tilbage til naturenThor Heyerdahl
69,00 DKK
e-bog
(0)
Fatuhiva - tilbage til naturen
Kon-Tiki ekspeditionen
STREAM
Kon-Tiki ekspeditionenThor Heyerdahl
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Kon-Tiki ekspeditionen
I Adams fodspor
I Adams fodsporThor Heyerdahl
49,95 DKK
EBOG
(0)
I Adams fodspor
Fatuhiva. Tilbage til naturen
STREAM
Fatuhiva. Tilbage til naturenThor Heyerdahl
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Fatuhiva. Tilbage til naturen
Ra
RaThor Heyerdahl
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ra

Mere om Thor Heyerdahl

Thor Heyerdahl har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Heyerdahls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ra" udgivet af Gyldendal - "I Adams fodspor" udgivet af Gyldendal - "Kon-Tiki ekspeditionen " udgivet af Gyldendal - "Grøn var jorden på den syvende dag " udgivet af Roth - "Fatuhiva - tilbage til naturen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kon-Tiki ekspeditionen" udgivet af Gyldendal - "Fatuhiva. Tilbage til naturen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kon-Tiki ekspeditionen" udgivet af Gyldendal - "Kon-Tiki ekspeditionen" udgivet af Gyldendal - "Kon-Tiki ekspeditionen" udgivet af Gyldendal

Mere om Thor Heyerdahls bøger

Du kan købe ti bøger af Thor Heyerdahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Thor Heyerdahl fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Heyerdahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ra" af Thor Heyerdahl

"Ra" er til salg som ebog. "Ra" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Thor Heyerdahl "I Adams fodspor"

"I Adams fodspor" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "I Adams fodspor" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Thor Heyerdahl