Bog & idéThor Simony

Bøger skrevet af Thor Simony

Læs mere om Thor Simony
1 produkter
1 produkter
Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker
Ledelse af mennesker, der arbejder med menneskerThor Simony
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker

Mere om Thor Simony

Der findes en del bøger af Thor Simony på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Simony.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Thor Simony

Thor Simony har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Simony som hæftet. Simonys bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thor Simonys "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker"

Hos Bog & idé er "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Thor Simony "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker"

Det er muligt at købe Thor Simonys "Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thor Simony