Bog & idéTina Dufour

Bøger skrevet af Tina Dufour

Læs mere om Tina Dufour
2 produkter
2 produkter
Træn din hest fra jorden
Træn din hest fra jordenKarina Watson Olsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Træn din hest fra jorden
Grooming
GroomingTina Dufour
349,95 DKK
Hardback
(0)
Grooming

Mere om Tina Dufour

Hvis du søger en bog fra Tina Dufour, har du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dufours seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træn din hest fra jorden" i serien "En halv parade-serien" udgivet af EgoLibris - "Grooming" udgivet af EgoLibris

Bøger skrevet af Tina Dufour

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tina Dufour hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Dufour fås kun som hardback. Dufours bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: EgoLibris.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Træn din hest fra jorden" af Tina Dufour

Det er muligt at købe Tina Dufours "Træn din hest fra jorden" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af serien "En halv parade-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af EgoLibris.

"Grooming" af Tina Dufour

Hos Bog & idé er "Grooming" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af EgoLibris.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Dufour