Bog & idéTom Dirlis

Bøger skrevet af Tom Dirlis

Læs mere om Tom Dirlis
1 produkter
1 produkter
Prague & Budapest
Prague & BudapestTom Dirlis
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Prague & Budapest

Mere om Tom Dirlis

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Tom Dirlis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dirlis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Prague & Budapest" udgivet af Avalon Travel - "Prague & Budapest" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Tom Dirlis

Tom Dirlis har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Tom Dirlis bøger i et udvalg af formater. Dirlis' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tom Dirlis' "Prague & Budapest"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Tom Dirlis. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel.

Tom Dirlis "Prague & Budapest"

"Prague & Budapest" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Dirlis' serie "Moon Handbooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Dirlis