Bog & idéTom Egeland

Bøger skrevet af Tom Egeland

Læs mere om Tom Egeland
2 produkter
2 produkter
Sølvmønterne
SølvmønterneTom Egeland
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Sølvmønterne
Sølvmønterne
SølvmønterneTom Egeland
119,95 DKK
EBOG
(0)
Sølvmønterne

Mere om Tom Egeland

Du kan kun bestille en enkelt bog af Tom Egeland her hos Bog & idé. Det er "Fædrenes løgne". Det er Rosinante, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tom Egelands "Fædrenes løgne"

Hos Bog & idé er "Fædrenes løgne" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Fædrenes løgne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.

Dette er en også en skøn bog fra Egeland, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Egeland