Bog & idéTom Fenchel

Bøger skrevet af Tom Fenchel

Læs mere om Tom Fenchel
2 produkter
2 produkter
Naturen i Danmark, bd. 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturen i Danmark, bd. 1Kaj Sand-Jensen
608,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturen i Danmark, bd. 1
Evolution
EvolutionFreddy Bugge Christiansen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Evolution

Mere om Tom Fenchel

Tom Fenchel har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fenchels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det første liv" udgivet af Gads Forlag - "Naturen i Danmark, bd. 1" i serien "Naturen i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Evolution " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Evolution" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Naturen i Danmark, bd. 1" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tom Fenchel

Du kan bestille fem bøger af Tom Fenchel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Tom Fenchel fås i flere formater. Fenchel har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tom Fenchels "Det første liv"

Hos Bog & idé er "Det første liv" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tom Fenchel "Naturen i Danmark, bd. 1"

Hos Bog & idé er "Naturen i Danmark, bd. 1" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Naturen i Danmark". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Fenchel