Bog & idéTomas Ellegaard

Bøger skrevet af Tomas Ellegaard

Læs mere om Tomas Ellegaard
3 produkter
3 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Parate børn
Parate børnDil Bach
399,95 DKK
Paperback
(0)
Parate børn

Mere om Tomas Ellegaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Tomas Ellegaard. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ellegaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrket børnehavepædagogisk tradition - eller mere læring?" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Parate børn" udgivet af Frydenlund Academic - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Tomas Ellegaard

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Tomas Ellegaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Tomas Ellegaard bøger i flere forskellige formater. Tomas Ellegaard bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tomas Ellegaards "Styrket børnehavepædagogisk tradition - eller mere læring?"

"Styrket børnehavepædagogisk tradition - eller mere læring?" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk universitetsforlag.

"Parate børn" af Tomas Ellegaard

Hos Bog & idé er "Parate børn" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Tomas Ellegaard