Bog & idéTone Roald

Bøger skrevet af Tone Roald

Læs mere om Tone Roald
1 produkter
1 produkter
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiBjarne Sode Funch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighedspsykologi

Mere om Tone Roald

Der findes flere forskellige bøger fra Tone Roald tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Roald.
Bøgerne fra Tone Roald udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" udgivet af Novus forlag - "Personlighedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "The Subject of Aesthetics " i serien "Ph.D.-række" udgivet af Institut for Psykologi, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Tone Roald

Du kan købe tre bøger af Tone Roald her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Tone Roald bøger i samtlige formater. Tone Roald bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" af Tone Roald

Hos Bog & idé er "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Novus forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Personlighedspsykologi" af Tone Roald

Det er muligt at købe Tone Roalds "Personlighedspsykologi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tone Roald