Bog & idéTorben Lund

Bøger skrevet af Torben Lund

Læs mere om Torben Lund
2 produkter
2 produkter
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering
STREAM
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverierTorben Lund
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverierTorben Lund
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier

Mere om Torben Lund

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Torben Lund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stoppet i farten" udgivet af Gyldendal - "Livsbilleder" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard - "Hjertesager" udgivet af Gyldendal

Torben Lunds bøger

Torben Lund har seks bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Torben Lund bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Lund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Lunds "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier"

Hos Bog & idé er "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier" tilgængelig som lydbog. Torben Lunds "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering - Danmarkshistoriens største røverier" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i Lunds serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Torben Lund "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering"

Hos Bog & idé er "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Røveriet mod Dansk Værdihåndtering" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Lunds serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Lund