Bog & idéTorben Palshof

Bøger skrevet af Torben Palshof

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Torben Palshof

Der er flere forskellige bøger fra Torben Palshof online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Palshofs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Torben Palshofs bøger

Torben Palshof har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Palshofs bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Palshof er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Palshofs "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Torben Palshofs "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Torben Palshof "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Torben Palshofs "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Palshof