Bog & idéTorben Svendsen

Bøger skrevet af Torben Svendsen

Læs mere om Torben Svendsen
6 produkter
6 produkter
Vanviddets pris
Vanviddets prisTorben Svendsen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Vanviddets pris
Vanviddets pris
STREAM
Vanviddets prisTorben Svendsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Vanviddets pris
Dyrets ø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyrets øTorben Svendsen
228,95 DKK
Hæftet
(1)
Dyrets ø
Dyrets Ø
STREAM
Dyrets ØTorben Svendsen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Dyrets Ø
Besøgelsestid
STREAM
BesøgelsestidTorben Svendsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Besøgelsestid
Vanviddets pris
Vanviddets prisTorben Svendsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Vanviddets pris

Mere om Torben Svendsen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Torben Svendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svendsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spor, Eksperimenterende matematik" udgivet af Malling Beck - "Dyrets Ø" udgivet af Lytteratur - "Dyrets ø" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Besøgelsestid" udgivet af mellemgaard - "Besøgelsestid" udgivet af Lytteratur - "Vanviddets pris" udgivet af mellemgaard - "Vanviddets pris" udgivet af Lytteratur - "Vanviddets pris" udgivet af mellemgaard

Torben Svendsens bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Torben Svendsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Svendsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torben Svendsens "Spor, Eksperimenterende matematik"

Hos Bog & idé er "Spor, Eksperimenterende matematik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Malling Beck, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dyrets Ø" af Torben Svendsen

"Dyrets Ø" kan købes som lydbog. Når du køber "Dyrets Ø" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Svendsen