Bog & idéTorsten Conrad

Bøger skrevet af Torsten Conrad

Læs mere om Torsten Conrad
1 produkter
1 produkter
Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen
Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolenTorsten Conrad
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen

Mere om Torsten Conrad

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Torsten Conrad. På listen nedenfor har du de seneste af Conrads udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen" udgivet af Dafolo A/S - "Evidens i pædagogens praksis" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Skolen i en reformtid - muligheder og udfordringer " i serien "Seriehæfte" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Torsten Conrad

Torsten Conrad har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Torsten Conrad kommer i forskellige formater. Conrad har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torsten Conrads "Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen"

Hos Bog & idé er "Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen" tilgængelig som ebog. "Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2014. 17. årgang. Tema: Reformledelse i skolen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Evidens i pædagogens praksis" af Torsten Conrad

"Evidens i pædagogens praksis" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Conrads serie "Den professionelle pædagog". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Torsten Conrad