Bog & idéTove Jansson

Bøger skrevet af Tove Jansson

1 produkter
1 produkter
Mumitrolden - de tre sidste romaner
Mumitrolden - de tre sidste romanerTove Jansson
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Mumitrolden - de tre sidste romaner

Mere om Tove Jansson

Du kan kun bestille en enkelt bog af Tove Jansson her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mumitrolden - de tre sidste romaner". Det er CARLSEN, der har publiceret den på dansk. "Mumitrolden - de tre sidste romaner" er desuden udgivet i serien "Mumitrolden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mumitrolden - de tre sidste romaner" af Tove Jansson

Hos Bog & idé er "Mumitrolden - de tre sidste romaner" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Janssons serie "Mumitrolden". Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tove Jansson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Jansson