Bog & idéTrine Bjerre Mikkelsen

Bøger skrevet af Trine Bjerre Mikkelsen

Læs mere om Trine Bjerre Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
UnterWelt
STREAM
UnterWeltTine Bjerre
119,95 DKK
Lydbog
(0)
UnterWelt

Mere om Trine Bjerre Mikkelsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Trine Bjerre Mikkelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mikkelsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oskar & kæmpeaben Mathilde" udgivet af Den lille Delfin - "Oskar leder efter Sofus" i serien "Oskar-bøgerne" udgivet af Den lille Delfin - "Oskar leder efter Sofus " i serien "Oskar-bøgerne" udgivet af Den Lille Delfin - "Oskar & kæmpeaben Mathilde" udgivet af Den lille Delfin

Trine Bjerre Mikkelsens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Trine Bjerre Mikkelsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Trine Bjerre Mikkelsen kommer i et udvalg af formater. Mikkelsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Den lille Delfin.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Oskar & kæmpeaben Mathilde" af Trine Bjerre Mikkelsen

"Oskar & kæmpeaben Mathilde" er til salg som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Mikkelsen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Den lille Delfin.

"Oskar leder efter Sofus" af Trine Bjerre Mikkelsen

"Oskar leder efter Sofus" er tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Mikkelsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er en del af serien "Oskar-bøgerne". Det er Den lille Delfin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Bjerre Mikkelsen