Bog & idéTrine Daimi Kalliomäki

Bøger skrevet af Trine Daimi Kalliomäki

Læs mere om Trine Daimi Kalliomäki
1 produkter
1 produkter
Turen går til Helsinki & Finland
Turen går til Helsinki & FinlandTrine Daimi Kalliomäki
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Helsinki & Finland

Mere om Trine Daimi Kalliomäki

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Trine Daimi Kalliomäki. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Daimi Kalliomäki.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Helsinki & Finland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Helsinki & Finland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen Går Til Helsinki & Finland " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Trine Daimi Kalliomäki

Trine Daimi Kalliomäki har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Daimi Kalliomäkis bøger fås i samtlige formater. Daimi Kalliomäkis bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Daimi Kalliomäkis "Turen går til Helsinki & Finland"

Det er muligt at købe Trine Daimi Kalliomäkis "Turen går til Helsinki & Finland" som ebog. "Turen går til Helsinki & Finland" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Daimi Kalliomäkis serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Trine Daimi Kalliomäki "Turen går til Helsinki & Finland"

Hos Bog & idé er "Turen går til Helsinki & Finland" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Daimi Kalliomäki