Bog & idéTrine Risom Andersen

Bøger skrevet af Trine Risom Andersen

Læs mere om Trine Risom Andersen
2 produkter
2 produkter
Hugo Helmig
STREAM
Hugo HelmigTrine Risom Andersen
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Hugo Helmig
Katte
STREAM
KatteTrine Risom Andersen
9,95 DKK
Lydbog
(0)
Katte

Mere om Trine Risom Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Trine Risom Andersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Andersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Katte" udgivet af SAGA Egmont - "Hugo Helmig" udgivet af Alinea

Trine Risom Andersens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Trine Risom Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Andersens bøger fås kun som lydbog. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Katte" af Trine Risom Andersen

Hos Bog & idé er "Katte" tilgængelig som lydbog. Med Trine Risom Andersens "Katte" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Trine Risom Andersen "Hugo Helmig"

"Hugo Helmig" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Hugo Helmig" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Risom Andersen