Bog & idéTrinity Faegen

Bøger skrevet af Trinity Faegen

4 produkter
4 produkter
Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle
Djævlens pagt - de fortabte sjæleTrinity Faegen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Djævlens pagt - de fortabte sjæle
Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle
STREAM
Djævlens pagt #1: De fortabte sjæleTrinity Faegen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle
Djævlens pagt #2: Det evige liv
STREAM
Djævlens pagt #2: Det evige livTrinity Faegen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Djævlens pagt #2: Det evige liv
Djævlens pagt #2: Det evige liv
Djævlens pagt - det evige livTrinity Faegen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Djævlens pagt - det evige liv

Mere om Trinity Faegen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Trinity Faegen. På listen nedenfor har du de nyeste af Faegens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Djævlens pagt - det evige liv" i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup - "Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle" i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup.dk - "Djævlens pagt - de fortabte sjæle " i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup.dk - "Djævlens pagt #2: Det evige liv" i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup.dk - "Djævlens pagt #2: Det evige liv" i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup A/S - "Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle" i serien "Djævlens pagt" udgivet af Tellerup A/S

Mere om Trinity Faegens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Trinity Faegen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Trinity Faegen kan købes i udvalgte formater. Faegens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Djævlens pagt - det evige liv" af Trinity Faegen

Hos Bog & idé er "Djævlens pagt - det evige liv" tilgængelig som e-bog. Med "Djævlens pagt - det evige liv" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Djævlens pagt". Det er Tellerup, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Trinity Faegen "Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle"

"Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Trinity Faegens "Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af serien "Djævlens pagt". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Trinity Faegen