Bog & idéTristan Tzara

Bøger skrevet af Tristan Tzara

Læs mere om Tristan Tzara
0 produkter

Mere om Tristan Tzara

Der er mange bøger fra Tristan Tzara online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Tzara.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Syv dada manifester" udgivet af Antipyrine - "Brug hovedet og ikke halen" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Gashjertet " i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag

Bøger af Tristan Tzara

Tristan Tzara har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Tristan Tzara kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Tzara publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Syv dada manifester" af Tristan Tzara

Det er muligt at købe Tristan Tzaras "Syv dada manifester" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Antipyrine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tristan Tzara "Brug hovedet og ikke halen"

Hos Bog & idé er "Brug hovedet og ikke halen" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tristan Tzara