Bog & idéTroels Donnerborg

Bøger skrevet af Troels Donnerborg

Læs mere om Troels Donnerborg
2 produkter
2 produkter
Klangen af en stjerne.
STREAM
Klangen af en stjerneTroels Donnerborg
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Klangen af en stjerne
Klangen af en stjerne.
Klangen af en stjerneTroels Donnerborg
99,95 DKK
EBOG
(0)
Klangen af en stjerne

Mere om Troels Donnerborg

Der er forskellige bøger skrevet af Troels Donnerborg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Donnerborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bittes hemmelighed" udgivet af Historia - "Klangen af en stjerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Manden der kan huske alt" udgivet af Zetland - "Klangen af en stjerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vestkysten i krig" udgivet af Gyldendal - "Klangen af en stjerne." udgivet af Byens Forlag

Troels Donnerborgs bøger

Troels Donnerborg har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Troels Donnerborg bøger i udvalgte formater. Donnerborgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Troels Donnerborgs "Bittes hemmelighed"

"Bittes hemmelighed" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia , der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Troels Donnerborg "Klangen af en stjerne"

Hos Bog & idé er "Klangen af en stjerne" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Klangen af en stjerne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Donnerborg