Bog & idéTurf Böcker Jakobsen

Bøger skrevet af Turf Böcker Jakobsen

Læs mere om Turf Böcker Jakobsen
1 produkter
1 produkter
At skabe en klient
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en klientKaspar Villadsen
246,46 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en klient

Mere om Turf Böcker Jakobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Turf Böcker Jakobsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Böcker Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterværn - støtte til tidligere anbragte unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "´Det er jo min familie!´" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Sammenbrud i anbringelser af unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Omsorg for anbragte børn og unge" udgivet af Akademisk Forlag - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Døgninstitutionen" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "At skabe en klient" udgivet af Gyldendal

Bøger af Turf Böcker Jakobsen

Du kan bestille otte bøger af Turf Böcker Jakobsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Turf Böcker Jakobsen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Böcker Jakobsen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Turf Böcker Jakobsens "Efterværn - støtte til tidligere anbragte unge"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Böcker Jakobsen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

Turf Böcker Jakobsen "´Det er jo min familie!´"

Endnu en af Turf Böcker Jakobsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Turf Böcker Jakobsen