Bog & idéUlla Hansen

Bøger skrevet af Ulla Hansen

Læs mere om Ulla Hansen
3 produkter
3 produkter
Håndbog i læsevejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i læsevejledningJørgen Frost
405,95 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i læsevejledning
Platform til udsyn
Platform til udsynUlla Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Platform til udsyn
Platform til udsyn
Platform til udsynUlla Hansen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Platform til udsyn

Mere om Ulla Hansen

Ulla Hansen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Fortællinger - Digte - Malerier". Det er Bøegh, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fortællinger - Digte - Malerier" af Ulla Hansen

Hos Bog & idé er "Fortællinger - Digte - Malerier" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Bøegh, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Hansen