Bog & idéUlla Toft

Bøger skrevet af Ulla Toft

2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Menneskets ernæring
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
487,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Ulla Toft

Ulla Toft har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tofts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Gode råd om amning" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Ulla Tofts bøger

Ulla Toft har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ulla Toft kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Toft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ulla Tofts "Forebyggende sundhedsarbejde"

"Forebyggende sundhedsarbejde" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gode råd om amning" af Ulla Toft

Det er muligt at købe Ulla Tofts "Gode råd om amning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Toft