Bog & idéUlrik Brandi

Bøger skrevet af Ulrik Brandi

Læs mere om Ulrik Brandi
2 produkter
2 produkter
Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridt
Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridtUlrik Brandi
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridt
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori

Mere om Ulrik Brandi

Der er flere forskellige bøger fra Ulrik Brandi til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brandis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridt" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal

Ulrik Brandis bøger

Du kan bestille to bøger af Ulrik Brandi her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Ulrik Brandi bøger i et udvalg af formater. Brandis bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridt" af Ulrik Brandi

Hos Bog & idé er "Det magiske øjeblik - kvalitativ analyse skridt for skridt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Ulrik Brandi "Klassisk og moderne organisationsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne organisationsteori" tilgængelig som bog. Endnu en af Ulrik Brandi skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ulrik Brandi